Unikátna technológia, ktorá Vám dá istotu, že každé ošetrenie Vás efektom prekvapí.

Hubové spikuly sú druh kremičitých biologických mikroihličiek, ktoré sa získavajú zo sladkovodných húb. Dokážu stimulovať dermis kože a naštartovať povrchovú mikrocirkuláciu kože. Účinne dodávajú aktívne zložky do dermis vrstvy a zároveň a urýchľujú metabolizmus buniek v bazálnej vrstve.Voľným okom ich možno vidieť ako prášok a pod mikroskopom ako ostré tyčinkové kryštály (ihličky).

V priebehu 5 minút sa 1,5 až 4 000 000 prírodných kremičitých mikroihličiek zavedie priamo do dermis vrstvy prostredníctvom ručnej masáže. Žiadne krvácanie, žiadne anestetikum a žiadne porušenie kože. SQT Biomicroneedling skracuje cyklus obnovy pokožky z 28 dní na 7 dní a dosahuje prirodzené, bezpečné a účinné fyzické omladenie.

Výhody Biomicroneedlingu 

V porovnaní s tradičnými kovovými ihlami sú špongilové ihličky menšie a jemnejšie (1 g 99 % špongilových ihličiek obsahuje približne 5 - 6 miliónov ihličiek), pocit pichania je menší ako pri kovových ihličkách, nie je potrebné epidermálne anestetikum, a keďže sú špongilové ihličky veľmi jemné, pri zavádzaní sa neprepichujú cievy, nedochádza ku krvácaniu a rana je veľmi malá (neviditeľná), čo výrazne znižuje možnosť infekcie. 

Špongilové ihličky sú klasifikované ako kozmetický materiál, takže neexistuje žiadne obmedzenie miesta použitia a môže sa používať v kozmetických salónoch, štúdiách a doma na každodennú starostlivosť o pleť. Vďaka svojim vlastnostiam prášku sa môže okrem profesionálnych výrobkov pridávať ako samostatná zložka do každodenných výrobkov pre domácnosť, ako sú krémy a masky, takže má širokú a dobrú perspektívu použitia.

V priebehu 5 minút spongilové hroty prerazia epidermálnu bariéru a vytvoria milióny drobných kanálikov v epiderme kože. Účinné látky a živiny sa cez mikroskopické kanáliky dostanú do dermis a účinné látky sa plne vstrebú. Spongilové špičky prenikajú hlboko do bazálnej vrstvy, aktivujú "samoliečebnú funkciu" pokožky, urýchľujú podkožnú mikrocirkuláciu, podporujú obnovu buniek a tvorbu kolagénu a regenerujú pokožku.

Hubové spikuly

sú jednoduché mnohobunkové organizmy, ktoré žijú v oceánoch alebo v sladkovodnom prostredí už 200 miliónov rokov a ich hlavnou kostrou a oporou sú vláknité kremičité spikuly. Ich počet sa rozrástol na viac ako 10 000 druhov, čo predstavuje každý pätnásty morský živočích, a ide o rozsiahlu morskú "rodinu", z ktorej väčšina žije v prílivovej zóne v hĺbke až 8 500 metrov.
Väčšina húb žije v oceáne, ale približne 20 druhov ihličkovitých húb (známych aj ako sladkovodné huby) žije aj v sladkej vode, zvyčajne v čistých jazerách a miernych potokoch. Majú mäkkú štruktúru a vyzerajú podobne ako podmorské rastliny, napríklad chaluhy.

Riešenie na vrásky 

  • Pri SQT Anti-Aging je zlepšenie už po 2 ošetreniach v trvaní 75 min. Celkom 2,5 hod. Pri ošetrení nite: klientka navštívi kozmetičku 4x v trvaní 90 min. Celom 6 hod.
  • Pri rádiofrekvencii klientka navštívi kozmetičku 4x v trvaní 1 hod. Celkom 4 hod.  Zlepšenie je však pri SQT rýchlejšie - okamžitý nástup tvorby kolagénu v porovnaní s niťami a rádiofrekvenciou, kde to býva zvyčajne až po 6 týždňoch. 

Riešenie pigmentové škrvny 

  • Pri SQT Revitalizing bývajú pigmentové škvrny výrazne slabšie už po 4 ošetreniach v trvaní 45 min. Celkom 3 hod.
  • Pri chemickom peelingu, klientka priemerne navštívi kozmetičku 4x v trvaní 75 min. Celkom 5 hod. Navyše SQT ošetrenie je bezpečnejšie.

Riešenie akné 

  • Pri SQT Resurfacing môže byť problém vyriešený už po prvom ošetrení v trvaní 45 min.
  • Pri inom ošetrení je priemerný počet kúr 4x v dlžke 75 min. Celkom 5 hod.